Avtentični dogodki za zaključene skupine

Doživetje pristnosti in domačnosti lokalnega okolja

Nastavitev zasebnosti

O piškotkih

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletišč shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do spleta, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Piškotki so ključnega pomena za zagotavljanje do uporabnika prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove prednostne izbire in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa učinkovitejše in prijaznejše.


Katere piškotke uporabljamo na naši spletni strani?

Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke:

Naziv

Trajanje

Namen

_ga

2 leti

Google Analytics statistika ogledov naše spletne strani

_gat

10 minut

Google Analytics statistika ogledov naše spletne strani

_gid

1 dan

Google Analytics statistika ogledov naše spletne strani

cc_analytics

1 leto

Vaša nastavitev za Google Analytics piškotke

cc_necessary

1 leto

Nastavitev za sistemske piškotkeUpravljanje piškotkov

S piškotki lahko upravljate tako, da kadarkoli spremenite nastavitve zasebnosti na spletni strani ali pa v nastavitvah brskalnika spremenite način, kako brskalnik uporablja piškotke. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani.