Avtentični dogodki za zaključene skupine

Doživetje pristnosti in domačnosti lokalnega okolja

Beograd 2 dni

1. dan: Slovenija- Beograd

Odhod izpred dogovorjenega mesta ob 2.00 zjutraj.. Vožnja proti Beogradu z vmesnimi postanki.  V Beograd bomo predvidoma prispeli okoli 10h. Sledi ogled kulturno-zgodovinskih spomenikov: na Dedinjah si bomo ogledali Hišo cvetja, kjer je grobnica Josipa Broza Tita. Odpeljali se bomo do Topčiderja in Marakane, nato pa na Vračarju občudovali veličasten pravoslavni hram Sv. Save. Odšli bomo preko trga Slavija mimo skupščine in čez Terazije do največjega in najlepšega beograjskega parka – Kalemegdana. Po ogledu bo še čas za obisk najelitnejše mestne ulice »Knez Mihajlove«, kjer se nahajajo tudi trgovine.   Vožnja do hotela in nastanitev. Večerja v hotelu ali pa na Skadarliji (doplačilo). Nočitev.  

2. dan: Beograd – Slovenija      

Po zajtrku še nekaj prostega časa za samostojne nakupe ali obisk katere od tržnic. Nato vožnja po Novem Beogradu, ki je danes predel širokih »bulvarjev« in najvišjih zgradb v mestu. Videli bomo bivšo Palačo federacije, nekdanji CK, kongresni center Sava, beograjsko Areno. Pot bomo nadaljevali  do vzpetine Avala, ki je visoka 511 m in zaščitena kot krajinski park. Na njenem vrhu stoji mavzolej – spomenik neznanemu junaku, ki je delo priznanega akademika in kiparja Ivana Meštroviča. Danes je Avala priljubljeno zbirališče domačinov. V zgodnjih popoldanskih urah bomo zapustili Beograd in s krajšimi postanki nadaljevali vožnjo proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.  

Cena na osebo:  od 99 EUR

Cena vključuje:
- zunanji ogledi po programu,
- 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v  hotelu*** v Beogradu  
- prevoz s turističnim avtobusom,
- lokalni vodnik v Beogradu,
- organizacija
- slovensko vodenje
- DDV  

Možnost doplačila:
- enoposteljna soba:  20 €
- večerja v hotelu
- večerja na Skadarliji: 18 EUR na osebo
- riziko odpovedi
- turistično zavarovanje

 SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE so sestavni del programa in pogodbe/voucherja in so vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.teambuilding-izleti.si

Program teambuildingov in izletov