Avtentični dogodki za zaključene skupine

Doživetje pristnosti in domačnosti lokalnega okolja

Beograd 3 dni

1. dan: Slovenija- Beograd

Odhod izpred dogovorjenega mesta ob 2.00 zjutraj in vmesno pobiranje po vnaprej določeni časovnici). Vožnja proti Beogradu z vmesnimi postanki. V Beograd bomo predvidoma prispeli okoli 10h. Sledi ogled kulturno-zgodovinskih spomenikov: na Dedinjah si bomo ogledali Hišo cvetja, kjer je grobnica Josipa Broza Tita. Odpeljali se bomo do Topčiderja in Marakane, nato pa na Vračarju občudovali veličasten pravoslavni hram Sv. Save. Odšli bomo preko trga Slavija mimo skupščine in čez Terazije do največjega in najlepšega beograjskega parka – Kalemegdana. Po ogledu bo še čas za obisk najelitnejše mestne ulice »Knez Mihajlove«, kjer se nahajajo tudi trgovine. Vožnja do hotela in nastanitev. Večerja v hotelu. Nočitev.    

2. dan: Beograd – Šumadija – Oplenac – Avala - Beograd   

Po zajtrku vožnja proti Šumadiji, v Topolo, ki je bila središče srbskega upora proti Turkom. Ogled cerkve in mavzoleja dinastije Karađorđević na hribu Oplenac, posvečene sv. Juriju. Notranjost je obložena z mozaiki, ki so kopije fresk iz mnogih srbskih samostanov in cerkva. Vožnja nazaj proti Beogradu, kjer bomo naredili postanek na Avali. Avala se nahaja v jugovzhodnem delu mesta Beograd in ponuja odličen razgled na Beograd, Vojvodino in Šumadijo, saj je okolica na vse strani večinoma nižina. Avala stoji na 511 metrov nadmorske višine. Vrnitev v hotel. Zvečer večerja v lokalni restavraciji na Skadarliji v centru Beograda. Nočitev.

3. dan: Beograd – Sremska Mitrovica - Slovenija     

Po zajtrku še nekaj prostega časa za samostojne nakupe ali obisk katere od tržnic. Popoldne se bomo odpravili iz Beograda. Ustavili se bomo še v Sremski Mitrovici, ki je bila ena izmed glavnih mest Rimskega cesarstva. Ogled Cesarske palače, ki je bila pred nekaj leti obnovljena in odprta za javnost.  Povratek v Slovenijo v zgodnjih nočnih urah.    

Cena na osebo: od 189 EUR (min 45 oseb)

Možnost doplačila:
- enoposteljna soba:20 € na noč
- riziko odpovedi
- turistično zavarovanje

Cena vključuje:
- zunanji ogledi po programu,
- 1 x večerja v hotelu
- 1 x večerja na Skadarliji
- 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v  hotelu *** v Beogradu
- prevoz s turističnim avtobusom,
- lokalni vodnik,
- organizacija
- slovensko vodenje
- DDV    

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE so sestavni del programa in pogodbe/voucherja in so vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.teambuilding-izleti.si

Program teambuildingov in izletov