Avtentični dogodki za zaključene skupine

Doživetje pristnosti in domačnosti lokalnega okolja

Iz zemlje v tećo

Šparglijada v slovenski Istri, 1-dnevni izlet za zaključene skupine

Program 1-dnevni izlet:

Odhod ob 8.30 izpred dogovorjenega mesta in vožnja v slovensko Istro do vasice Truške. Obiskali bomo proizvajalca oljčnega olja, ki nas bo popeljal v oljčni nasad, nam razložil, kako se vzdržuje oljčna drevesa in zaupal skrivnosti pridelave oljčnega olja. Po pokušini olj se bomo preselili v vinsko klet enega najbolj priznanih eko vinarjev v Sloveniji. Ogled vinske kleti in degustacija ekoloških vin v prelepem degustacijskem prostoru.  

Pot bomo nadaljevali v tipični slovenski istrski vasici, kjer nas bosta sprejela simpatična brata Alen in Matej. Povedala nam bosta številne zanimive zgodbe o njihovi domačiji ter njunem domačem kraju. Nato se bomo skupaj sprehodili v gozd, kjer se podamo na lov za divjimi šparglji. Več jih bomo našli, boljša pojedina nas čaka. 

Ob vrnitvi na domačijo nam bodo iz sveže nabranih divjih špargljev pripravili istrsko fritajo. Pogostili pa nas ne bodo le s fritajo, temveč tudi z okusnimi specialitetami iz tartufov (sirom in tartufovim namazom) ob spremljavi domačega oljčnega olja in vina ter slastno pašto s tartufi. Seveda ne bo manjkalo dobre volje in mogoče tudi domače harmonike. 

Povratek proti domu v zgodnjih večernih urah. 

Program teambuildingov in izletov