Avtentični dogodki za zaključene skupine

Doživetje pristnosti in domačnosti lokalnega okolja

Šibenik - Kornati - NP Krka 3 dni

1. dan: Slovenija – Zadar – Šibenik

Odhod ob 4.00 zjutraj iz dogovorjenega mesta. Vožnja do Zadra. Po prihodu ogled starega mestnega jedra s cerkvijo Sv. Donata, škofovsko palačo, ostankov mestnega trga ter seveda svetovno znanih morskih orgel. Čas za kosilo, prosto za raziskovanje. Nadaljevanje poti do Šibenika, kjer si bomo ogledali znamenite šibeniške vodnjake, katedralo, mestno hišo ter trdnjavo Sv. Mihaela. Namestitev v hotelu in večerja. Nočitev.  

2. dan: Kornati

Po zajtrku se bomo odpravili iz hotela in se vkrcali na ladjico, ki nas bo popeljala do prelepega arhipelaga, nacionalnega parka Kornati. Pluli bomo ob prekrasnih zalivih in se kopali v prelepi čisti vodi. Na ladjici bomo postreženi z domačim aperitivom, na enem izmed prelepih otočkov pa si bomo privoščili ribje-mesno kosilo. Vrnitev v hotel v popoldanskih urah. Večerja v hotelu. Nočitev.  

3. dan:  Nacionalni Park Krka - povratek v Slovenijo

Zjutraj po zajtrku še zadnja možnost za jutranje osvežilno kopanje, nato pa  odhod proti Sloveniji s postanki za oglede. Sledi ogled nacionalnega parka Krka, ki nas bo prevzel z lepotami Skradinskega buka. Skradinski buk je eden najbolj prepoznavnih hrvaških naravnih znamenitosti, ki jih tvorijo otočki in jezera. Popoldne bomo pot nadaljevali po avtocesti naprej proti Sloveniji, kamor prispemo v nočnih urah.  

Cena na osebo: na povpraševanje

Cena programa vključuje:

- Vstopnina v nacionalni park Kornati
- Vstopnina v nacionalni park Krka
- Izlet z ladjo na Kornate
- 2x namestitev s polpenzionom, v dvoposteljnih sobah v hotelu***
- turistično vodenje
- prevoz z modernimi turističnimi avtobusi
- stroške organizacije
- DDV

Doplačila:
- enoposteljna soba: 20 EUR na noč
- riziko odpovedi
- turistično zavarovanje

Program teambuildingov in izletov