Avtentični dogodki za zaključene skupine

Doživetje pristnosti in domačnosti lokalnega okolja

Slovaška 3 dni

1. DAN: Slovenija – Trnava – Modra - Bratislava       

Odhod izpred dogovorjenega mesta ob 4.00. Vožnja čez mejni prehod Šentilj v Avstrijo in naprej do Slovaške do Trnave, ki velja za eno najstarejših slovaških mest. Od tod odhod v bližnjo okolico, v vinorodno območje Malih Karpatov do kraja Modra, poznanem po številnih vinskih kleteh in proizvodnji keramičnih majolik. Obisk tovarne majolik, ki so tudi na Slovaškem eden najbolj prepoznavnih simbolov. Nato se bomo odpravili proti Bratislavi. Namestitev v hotelu, čas za osvežitev, nato pa se bomo odpravili na zabavni del v samem centru Bratislave, kjer si bomo privoščili tradicionalno slovaško večerjo v pivnici. Prosto za zabavo. Nočitev.       

2. DAN: BRATISLAVA – SLOVENIJA  

Po zajtrku ogled mesta Bratislava. Povzpeli se bomo na grajski grič in si ogledali Bratislavski grad. Nato se bomo sprehodili do glavnega trga mimo ostankov srednjeveškega obzidja, glavnih mestnih vrat in Michalovega stolpa z muzejem orožja. Ustavili se bomo pred znamenito Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj blestel na enem izmed svojih prvih koncertov. Ogled veličastne Martinove katedrale, v kateri so nekoč kronali ogrske kralje. Ogled bomo zaključili pred čudovito stavbo Narodnega gledališča. V popoldanskem času se bomo odpravili mimo Maribora nazaj proti domu. Prihod domov v poznih večernih urah.       

Cena na osebo: na povpraševanje

Cena vključuje:  
· zunanje oglede po programu
· večerja v pivnici v centru Bratislave
· ogled izdelave majolk
· 1x nočitev z zajtrkom v hotelu*** ali **** v Bratislavi v dvoposteljnih sobah
· slovensko govorečega turističnega vodnika
· vožnja z modernim turističnim avtobusom
· cestnine in parkirnine
· DDV  

Doplačila po želji:
· enoposteljna soba: 20 EUR na noč
· Riziko odpovedi

SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA ZA TURISTIČNE ARANŽMAJE so sestavni del programa in pogodbe/voucherja in so vam kot posebna tiskana priloga k programu na voljo na www.teambuilding-izleti.si.

Program teambuildingov in izletov